Otazník?

Otazník?

Anotace: -

Toužím po tobě strašně moc
chci Tě objímat, být s tebou
milovat Tě
proniknout do Tvého "intimního" já.
Ty to chceš taky
možná..
Občas si to myslím..
Občas to vím..
Ale přesto nikdy nepřekročíme tu hranici přátelsví.
A já se ptám proč?
A sama nevím, či to chyba je
či není.
Či bych to vůbec chtěla.
A jestli se to má někdy stát..
kdoví..
Ale jestli se to jednou stane
tato báseň
či spíše zpověď
dostane pokračování..
A jestli ne
pokračováním se stane přátelství
Doufejme..
Autor Teny, 28.11.2008
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: PetTulak, strašidýlko-střapatý, blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Azure sky: já taky........láska je někdy potvora

30.11.2008 18:15:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way

Díky:)

28.11.2008 17:59:00 | Teny

myslím že toto dilema řeší dost lidí
a ty jsi ho výstižně popsala
pěkné :)

28.11.2008 17:52:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí