Bouřka
Vím,
Hříchy minulých dnů
Se nedají smýt
Jen tak...
Horkou sprchou.
Ale já do ní teď vlezu
Umyju si vlasy
A hlavně tělo
Ponořím se do snů
Jaké by to bylo
Bez té stupidní věty
Nechám odtéci svoji špínu
Neuvěřitelné, že ji na sobě mám
Zrovna já...
Vypadá to
Že po všech těch letech
Jen čekám, odkud přiletí rána
A přitom je sama rozdávám...
Přečteno 290x
Tipy 16
Poslední tipující: llucinka886, Tygropes, Holis, Duše zmítaná bouří reality, labuť, Bíša, Myrja, enigman, Mbonita, WAYWARD, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)