Obyčejné lži
Anotace: Aneb co nevydobi(y..?)ješ si sama, jen težce zastanšeš... vše je totiž jen obyčejná lež...
A jen ubohé věty
plné obyčejných lží
co každý den na tebe
nastraží
Ať říkáš mu to stále
kolikrát jen chceš
méně je více
to mi, chlapěče, věř
A pěna vonící po květinách
ty mýdlové bublinky
ač snažíš se či stále sténáš
nehodláš mu odpustit
A uvadlá si připadáš
jak ta lásky růže
šlape ti stále na paty
kdykoli jen může
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Sam&ntha CH.Camberly Way, Agniezka, střelkyně1
Komentáře (4)
Komentujících (4)