přiznávám
.
vinu svou přiznávám
včerejší květiny
pod tvým balkónem
tíží mé svědomí
chudinky uvadly
než ze sna procitneš
u vaší zahrady
a bezděčně, maně
na vrátkách, na plotě
s pohledem do stráně
na ty mnou trhané
položíš dlaně
každou jsem políbil
dal jí své toužení
po něžných dotycích
od tebe, od ženy
k nádraží pod návsí
chodila's tancovat
půvabných, bláhových
bylo ti sedmnáct
a jednou zrána
když jsem zdobil zídku
řekla tvá maminka:
"Tak to jsi ty, Vítku !"
ve školní jídelně
krásně se usmála
k buchtičkám celý rok
šodó mi přidala
.
Přečteno 625x
Tipy 22
Poslední tipující: Danah, Iva Borecká, isisleo, jedam, Tacca, Churry, Lota, labuť, Bíša, NikitaNikaT., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)