Bez legrace, bez legrace
nač končit dneškem?
Co vesmírná delegace?
Řeší problém s milováním!
Jak na to s vášnivým sexem
Když je totiž na Měsíci
je malinká gravitace.
06.03.2009 08:12:00 | René Vulkán
tak střídá se dál..
pravá s levou.
lásku si slíbili
už Adam s Evou..
snad bůh? dal lásku
(však nevěděl komu..)
a možná věděl..
(když nechal japko..na tom stromu .o)
28.11.2008 22:48:00 | Bean
Fíha Jituš, jsi kouzelnice slůvek... tak lehoučce si čtu mezi řádky. ST! jako vyšitý!
28.11.2008 22:47:00 | NikitaNikaT.