Když zas touha rozkvétá
něžným květem na rtech Tvých,
motýl smutku odlétá,
Amor srdci něhu vdých...
Láska líbezný je květ,
který vášní zahoří,
celou chci Tě zlíbat hned
včetně něžných pohoří
co se v sopku promění,
když jich tkne se ruka má,
v očích plamen zahoří,
duše má je ztracená...
Jen zírám, jak dovedu nasát cizí ideu a sám se stávám poetou bez hranic...
02.12.2008 18:10:00 | Kozoroh 1