Pod hvězdami...
Anotace: "Více se bojím života bez Tebe, než-li smrti :)"
***
Miluji Tě!
Obraz bez prachových doteků
sám se svíjí v pláči
živ a mrtvý jak bez Monteků
Shakespeare, co vláčí
neutišená slova...
Miluji Tě!
V jasné noci se jezero
zamyká před oblohou,
ač plné hvězd jak Pierot
baví ty, co už nemohou
svítit v Tvých očích...
Miluji Tě!
Slunce bez mračen
by nezářilo
zítřkům; svlečen
z oblak na opilo
mlčel den
po slzách...
Miluji Tě!
Byla bych Shakespearem...
A jezeru hvězdnou osou
A také sluncem (a mračny),
co ponesou
má slova i dny (Tvými nekonečny)...
... Miluji Tě!
Komentáře (4)
Komentujících (4)