Anotace: Myslí-li si lidi, že svět je špatný znamenná to jediný, že nikdy nepochopili to co já svět je nádherný.
Nikdy asik nestačíme zachránit toliko, kolik bychom chtěli... Pěkná báseň, dobře se mi četla, je hodně myšlenková.
30.11.2008 11:15:00 | NikitaNikaT.