Anotace: Až vám dá básnička smysl, poté když si jí přečtete 100 znamenná to jedinný že to autor dobře skryl, a nebo je to básnička která je skvělá. A takových lidí je tu spousta.
Překonáváš se ! bravo, ale stokrát ji nebudu číst. Mě stačí si jo přednést, a zní.. fakt dobře - a není to v těch slovech z úst, je to v básni samé..
02.12.2008 20:17:00 | Douša