Má ženo z plakátů
Rozpouštím sny ve všedních dnech
v mých revoltách povstanou
v noci nás překročí
a když se zastavím, doženou mně
můj bratře!
můj kamaráde z dětství
moje lásko, má ženo z plakátů
je to pravda, že tě miluji
a nikdy nepřestanu, nikdy tě neopustím
můj domove plný snů, tvé vůně
a tvých sladkých polibků
Přečteno 563x
Tipy 25
Poslední tipující: tato22, Divoženka1, Agniezka, Vlk v rouše, Lilly Lightová, Jammie Spark, Tacca, blue, Egretta, Květa, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)