Buch buch
Anotace: njn...netusim co napsat..prectete a uvidite :D
Koukám z okna
za oknem tma
koukám dolů
,,pfr´´
stejně nic nevidím
Stejně tak
nevidím do Tvé duše
zkouším to...
zeshora,ze strany ze spod..
nevidím nic
Jen sem tam záblesk
naděje..
a slyším..
tlukot Tvého srdce
Jak se Ti tep sem tam
zrychluje
a tady zase
zpomaluje
Buch buch,
buch buch..
.
.
.
Ticho
Přečteno 508x
Tipy 4
Poslední tipující: Lissa, .K.r.i.s.t.y., Martas1985
Komentáře (1)
Komentujících (1)