Zima
Anotace: Abych si ji pak neodnesla zas zpátky...
Letos přišla zima brzy
Aby mě spoutala
Řetězy studeného větru
Kolem uší
A jak přišla
Tak zase odešla
A já jsem Ti na trhu
Chtěla koupit čokoládu
/Ta Tě zahřeje/
-Litujeme, slečno, čokoláda došla...
Tak já Ti
Místo ní
Přinesu lásku
Na holých rukách
/Rukavice jsem ztratila někde cestou/
Přečteno 496x
Tipy 16
Poslední tipující: Churry, Holis, jedam, BARBYE, NikitaNikaT., Psavec, Mbonita, Myrja, Tacca, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)