LOVE NEVER ENDS, aneb Láska Nepomine....
Anotace: Co na to říct .. For Seggy ...
LOVE NEVER ENDS, aneb Láska Nepomine....Seggy
Když se toulám v noci domů myslím na tebe
Nevím za da to o mě víš
Nebo vůbec netušíš
Že existuje někdo chce s tebou být
Pořád pozorovat tvoje rty a čekat až promluví
Řeknou mi něco co mě potěší ?
Ikdyž mě možná jednou provždy umlčí ..
Bojím se sdělit ti své city
Co když mě zavrhneš
Protože mě nechceš ?!
Nevím jak na to a za to se stydím
Ale pokaždé když tě vidim
Sem šťastná jako blecha co skáče po lidském těle
Kazí mi to duši, vím že je to bez naděje ...
Neřekl si ani proč zbyla po tobě jen jizva prázdná
Miluju tě nadeFše
Mám to v sobě uslyšíš či neuslyšíš ...
Hlas utkvíjí v práznotě
Prosím tě o pomoc
Padá na mě strach o nemoc ..
Který říkám láska ..
Dlouhá řeka bez konce ..
Bolest srdce ..
A nepřítomnost myšlenek ...
Komentáře (0)