Anotace: .............
Nádherný.. moc povedený.. A pokud se Tvá básnička týká reality, tak jí to řekni.. naznač.. tím nic nezkazíš, ale naopak.. třeba získáš.. právě jí.. :)
30.11.2008 16:15:00 | LucQa
Dala jsem ST! pač jsi mi připomněl reklamu na Rafaelo kuličky... bílé pohlazení a prostě mi to přinde milé, mám je ráda, jsou dobré a ta reklama není špatná.
30.11.2008 11:25:00 | NikitaNikaT.