bastion

bastion

Anotace: :) ..

pastelka dávno vypsaná

není smutná

veselí se..

tleskač bouří

na srdci nevinných

a já to nevidím

Já ho miluji..

bastione,kamaráde,
tebe nemám rád.

bastione,kamaráde,
tebe nemám rád.

bastione, kamaráde,
tebe nechci znát.
Autor Woski, 30.11.2008
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí