Anotace: (o.O)
Krásné, ale smutné, přesmutné.. Jinak k té úpravě tahle věta je hodně moc šroubovaná Tys můj byla celý svět, já osobně bych ji napsala jako Tys byla můj celý svět, ono se to i čte líp, když si to zasadíš do kontextu.. Hodně štěstí a dobré nápady...
04.12.2008 18:18:00 | Santinan Black
a jindy uschle kvety se stanou živnou půdou pro nové kytky ...
nevím jak u tebe - u mně funguju spíš jednou v mém srdci, navždy v mém srdci - každý býl v daném čase důležitý - jen pak časem přišel někdo, kdo mi dal další lekci ...
03.12.2008 22:34:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Třeba ty uschlé, shnilé květy nejsou ještě k zahození. Někdy je stačí jen zalít a vyrostou krásné, nové, pupeny...okvětní lístky v barvách, o jakých jsi nesnil. Někdy stačí jen uvěřit.
03.12.2008 22:22:00 | forget-me-not
Člověku se až nechce věřit, jak dlouho mohou být střípky zapomnění cítit... A to se říká, že čas hojí všechny rány. Moc hezká! ST:-)
30.11.2008 16:25:00 | Anita Buchtová