Spalující touha
Anotace: Taková má prvotina :o)
Chci Tě spoutat ohnivým
žárem.
Chci Tě provést cestou
rájem.
Chci pozorovat odlesky ohně v očích
Tvých.
Chci držet Tvé ruce v rukách
svých.
Chci cítit horko Tvého
těla.
Chci se Tě dotýkat a šeptat Ti, jak jsi
skvělá.
Chci Tě na Tvé žhavé rty
líbat.
Chci se s Tebou každý den
vídat.
Chci splynout s Tebou, jako dva proudy
lávy.
Chci se milovat s Tebou, na koberci ze zelené
trávy.
Chci s Tebou počítat jiskry z plamenů, před
krbem.
Chci prožít s Tebou úplně každý
den.
Přečteno 577x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Paulín, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)