Anotace: je to hrozně hořký...
.. hmm, nevim, tohle mne nezaujalo natolik, abych to hodnotila tipem, mozna, snad to ma podmyslenku, kterou jsem nevidela, toz to ja nevim, ale asi tak no...
30.11.2008 17:11:00 | saddova
Miluju jahody.. a s nima cokoliv spojené.. Moc hezké.. ale nikdo nemusí pít čaj sám.. :)
30.11.2008 16:17:00 | LucQa