Bojím se
s tebou nevnímám okolí
bez tebe srdce mne zabolí
nechci být slečinka na hraní
nesnáším marné čekání
kdy myšlenky mne uhání
a prosí v další setkání
utíkáš mi kdoví kam
v tobě se fakt nevyznám
přestávám věřit pohádkám
že i na tu chvíli tě mám
bojím se zítřku, bojím se tvých vět
bojím se, že se ke mně nevrátíš zpět
bojím se, že pokaždé
že pokaždé je to naposled!
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Rošták Domča
Komentáře (3)
Komentujících (3)