Báseň na mě působí úzkostlivě, bolavě. Ale je to docela dobrý nápad a myšlenka, je to věc, která se v životě také, bohužel stává, ale smrt skutečně nic neřeší. Víc způsobí bolesti, hlavně ostatním... na místo radosti a jiného, lepšího řešení.
02.12.2008 07:04:00 | NikitaNikaT.
sebevrazda nic neresi,..a nevemou te do nebe :)
jinak mi tam jako pest na oko pusobilo to slovo " srdenko", vubec se to k mytu sebevrazdy nehodi, je to hrozne okate
30.11.2008 16:58:00 | saddova