Hvězda zas na nebi se rozzáří
měsíc začne z novu dorůstat
stříbrným světlem tvář tvou ozáří
pak výjde slunce a můžeš se zase smát.
Vyplaveš nahoru a láska se vrátí,
tak už to je že naděj na čas ztratíš.
(ale hlavně že se vrátí, ne jako ta moje naděje co utekla už před lety a ne a ne se vrátit)
18.01.2009 15:11:00 | Johny Styx