Sabince

Sabince

Anotace: ....

Jsi moje žena jediná,
ta, pro kterou teď kráčím světem.
Jsi pro mě krásná květina,
co každé ráno zavoní.
Jsi pro mě zvon,
co v mém srdci zazvoní.
Když lehneš si ke mně,
hladíš mě jemně,
Šeptáš mi tiše ta nejhezčí slova co znám,
-jsem s tebou ráda,nejsi na světě sám,

Jsi pro mě jarní vůně,
co mě zvedá po dešti.
Jsi pro mě málé slůně,
co nosím v kapse pro štěstí.
Jsi pro mě žena jediná,
jsi pro mě láska nevinná

ESTELLA 2007
Autor wojwy, 30.11.2008
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: estrellita, bajli33
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne...

30.11.2008 22:32:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí