Anotace: nemusím ani popisovat dny,kdybych raději nebyla..kdy na co šáhnu,to se pokazí..a kdy kolem věci ubližují víc než jindy..tohle známe asi každý..
Přeji Ti, ať máš těch zlých dnů co nejméně ... nejlépe žádné :) ...
23.12.2008 12:02:00 | toužím.jít.dál
Jeden špatnej den, může změnit mnohé, třebas jen minuta, či vteřina... někdy je špatně, jindy hůř, ale většinou dobře...
02.12.2008 10:22:00 | NikitaNikaT.
no oprava - Zlej den sice písnička je
http://www.youtube.com/watch?v=j7g6LenMQ5E
ale já to myslela tak že todle tvý zní jak písnička - je to fajn :o)
30.11.2008 22:18:00 | hanele m.