Anotace: Prostě jen Konec s velkým ,,K"
Čas to spraví říká se.... jasně zajdem a moc ráda.... co třeba ve středu?
01.12.2008 21:47:00 | Lenullinka
Bolí to bolí, bolet ještě bude, snad bude líp...zajdem někdy teda na tu medovinu? Ale ne na jednu :-)
01.12.2008 17:54:00 | padající do neznáma