Anotace: ...trocha optimismu v sobotu odopoledne:)
jj. každý hjednou přijde na to, že tenhle svět je jedno velký smetiště, ve kterým se prodíráme byhnem lží a pokrytectví, ale důležitý je tam nepřidávat, nepodlehnou tomu, že je to tak lehké...
18.09.2005 14:17:00 | Melfëa
Taky jsi se narodil bos,,,checht to je dobře,že jsi na to nepřišel dřív,ale máš pravdu.
17.09.2005 16:36:00 | takova
Vždycky není všechno tak černé,jak se zdá a i mezi těmito lidmi existují vyjímky...Ale jinak máš pravdu,je to tady všechno prohnilé a ta básnička na to úplně skvěle pasuje a moc se mi líbí...SUPER!
17.09.2005 15:25:00 | Sawati
Nikdy není pozdě - možná jsi na to nepřišel dříve, ale až teď, nicméně ptám se- co s tím uděláš? Budeš krást a lhát, když je to tak snadné?
17.09.2005 14:50:00 | Branwen1