Čekot o překot v chladu varhan (III.)
Anotace: ...Sněhové Vločce ve větru...
Schizofrenní na zimě
vystaven větru a posměškům
abych neřekl "chceš mě?"
vynakládám vší svůj um.
Nejsem dobrý kamarád
když můžu na tvých jablkou hodovat
spíš než Adam, had
jednoduché dvojsloví, "mít rád".
Přečteno 434x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Winnacott, Psavec, hanele m., enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)