zamilovaná do tebe
Anotace: tak je mi smutno když není tu se mnou
letní vánek kolem šumí,
láska letí mezi stromy
pohledem očí je jiskra naděje
že tvá duše vedle mě je
cítím tě, nejsi se mnou
slyším te,
ale vedle sebe tě nevidím
jsi jako můj stín, co za mnou stojí
jsi jako horká krev
co do srdce se mi dere
jsem zamilovaná,
je to radost i kříž co nesu si sebou,
plakat bych měla, když nejsi se tu mnou
Přečteno 576x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)