Co je láska
Je krásné býti milován, avšak krásnější je milovat,
láska nikdy není to co měl by si člověk na horší časy schovávat.
Asi jsem tak trochu slepý a naivní, když toto říkám,
protože láska je to co mě tíží a proč skoro nedýchám.
Vždyť když je komu nosit růže je svět jeden velký ráj,
ale když Ti láska svírá srdce, je svět jenom nehostinný kraj!
Komentáře (0)