Motýlí pochod
Anotace: prostě už nestačím zírat, co všechno se děje...
Je tu ticho
A taková zima
Mám ledové ruce
Horké jsou jen ty slzy
Co se kutálejí po svatebních šatech
A každý černý kout je mi teď milencem
Teď, když se šarlat snesl na bílý den
Když jsi mi zavřel dveře
A pohladil mě břitvou
Bravo
Začínám si myslet
Že je všechno moje vina
Vždyť bych se měla stydět
Za to, jaká jsem
Za to, že vůbec jsem
Možná
Že když se ztratím
Na popravišti
Ani si nevšimneš
Že jsem nadobro zmizela
Tak mi odpusť
Za všechno
Cos vylovil zpod koberců.
Přečteno 501x
Tipy 19
Poslední tipující: Tygropes, Myrja, Holis, NikitaNikaT., Bíša, Mbonita, Psavec, labuť, enigman, WAYWARD, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)