I JÁ MÁM PRÁVO NA ŠTĚSTÍ
´Zamyslím-li se…´
Téměř všechny mé ženy byly
destruktivní
a neuměly zpívat
Kouřit & pít uměly
a neustále se sžírat –
/Asi se to na mě lepí…
´vzájemná přitažlivost ďáblových dětí´/
Kouřit & pít mě naučily
a trpět pro ně
bez
i s nimi –
. . .
Ty zpíváš i když neumíš
plaveš i když ti to nejde
nepiješ i když nemusíš
(miluješ – při tom nedusíš)
otvíráš ne zavíráš
Já/sám
co se do mě´všechno´vejde.
. . .
Když na ni vzpomenu cítím
BOLEST
Byla…´je´mou bolestí
Ty´s má RADOST –
. . .
Musí být všechno horriBLE?
Jsem opravdu´enfant terrible´
co nezbaví se svého
PROKLETÍ?
Je mým osudem neštěstí?
/Nikdy nezbavit se punce boLESTI…/
Je trýzeň (stesk a dojetí)
jediným zdrojem
mé inspirace?
Nejsi jenom přelud v dálce? –
. . .
Jde o to vůbec
pustit se tam
Dovolit si
´hezčí´život vésti
(dost už bylo bolesti)
I já mám právo na štěstí –
Přečteno 549x
Tipy 21
Poslední tipující: Skywalker, jedam, Holis, Lukáš Rymeš, BARBYE, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Triffid Kolbe, TERezicKA, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)