Proč
Anotace: Stále záhadou...
Teď slzy mé se o naše fotky rozbíjejí
a já si tu dívku z fotky zase vedle sebe přeji,
tak proč nepřicházíš, proč už nikdy nepřijdeš,
co se vlastně stalo, že s jiným jinde jseš,
proč ten úsměv z fotek tak náhle vymizel,
proč chováš se jako kdybych i já ze světa zmizel,
proč je všechno jinak, proč se tomu takhle stalo,
proč, když říkala si, že já jsem to co si Tvé srdce přálo!
Komentáře (1)
Komentujících (1)