noc
Anotace: v noci je tma..:-)
Když se venku stmívá,
strach se mi do žil vlévá.
Venku je tma tmoucí,
nechci jít sama černou nocí.
V noci je klid a ticho,
vše už šlo pomaly spát,
jsem jedno velké ucho,
už začínám se v noci bát.
Chlupy se mi hrůzou ježí,
pokračuji v cestě pouze ztěží,
chci už doma být.
Lásko, prosím, pojď domů se mnou,
s Tebou já nemusím se bát,
vím, že máš mě rád
a nikomu mě nechceš dát.
S Tebou chci ležet v postýlce,
objímat Tě, být prostě s Tebou,
to je můj sen v naprosto každičký den..
Komentáře (0)