Ráno
Když ráno slunce probouzí se a mokrá tráva ještě studí,
tak ze spánku mě něžně budí ,tvůj hlas co slyším tolik ráda
a z okna tvoje dlaň mi mává, tak jako by mě hladit chtěla,
po ránu ještě rozechvělá, já cítim teplo tvého těla a toužím po tvé náruči.
Když ráno slunce probouzí a z mlhoviny svlékne šaty,
pak protne paprsek svůj zlatý a zahřeje nás na duši,
tak nikdo neví, netuší, jak ráda jsem za tyhle rána, kdy blízko tebe můžu stát,
tak jako slunce se tě dotknout a navždycky tě milovat...
Přečteno 552x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, Teny, Holis, Ďábel sám, Mbonita
Komentáře (0)