Anděl
Směješ se mi Anděli?
Ty co máš mou duši hlídat
jak v sobotu tak v neděli
když měl bys odpočívat.
Směješ se mi Anděli?
já vím, že jsem Ti k smíchu
mou duši snažíš vybělit
však já jsem zrozen k hříchu.
Směješ se mi Anděli?
snad víš už co mě souží
když osamocen v posteli
mé srdce touhou hoří.
Směješ se mi Anděli?
má samota je k pláči
mé oči lásku viděli
jak si pyšně kráčí.
Nesměj se mi Anděli!
Ty možná žiješ v harmonii
lásku máš ve Spasiteli
však mou necháváš bez zrození.
Přečteno 500x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Aka Kiss, BARBYE, Myrja, Psavec, Mbonita, isisleo, hanele m., Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (4)
Komentujících (4)