Mé milované
Pro moji milovanou,
která ve dne sluncem je mi,
v noci hvězdou,
hvězdou co nezhasne ti,
sluncem, které nespálí kůži mou.
Pro ni,
ona krev do žil mi vhání,
stejně tak žal a slzy,
když v úzkých mne trápí,
neslibuje nic,
možná i proto, toužím stále víc.
Prosím ji o smilování
a říkám jí věř mi!
Anebo raději ne,
cesty lásko,
sněhem jsou zaváté.
Přečteno 579x
Tipy 3
Poslední tipující: Markeťák713, střelkyně1, Jean89
Komentáře (0)