Prostě idyla :-)
Našel jsem si holku,
hezkou malou Polku,
nekecá a nežvaní,
když mi nosí snídani.
Neříká mi protivo,
chodí ráda pro pivo.
Když mám chutě chtivý,
neřekne slovo křivý,
...
když vyžírám špajzku.
-----------------------------
Veverka nemá naději,
bo žije snad až v Thajsku.
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Aka Kiss, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)