Ohněm, Žárem, Tebou

Ohněm, Žárem, Tebou

Anotace: já básně vlastně nikdy ani psát nechtěla, ale poslední dobou jich jsem si na ně nějak zvykla...

Horkými polibky zaléval tělo nahé
Chtěla víc
Snad milovala jej...
On však polibky zaléval i tělo jiné
Nechtěl nic
Jen užít si jen...

S ní? Či s tou druhou?
Umí mít vůbec rád?
Zůstal jen vzpomínkou pouhou
a slaný slz vodopád

Zkrápěl jí tělo
Kapkami svými
Jak polibky jeho
Co stali se vzpomínkami

A pálí, a pálí, a pálí
Ohěň a žár
Srdce zničili
Zůstala pláň
Bez citu
Bez lásky
Brání soucitu
potupnost porážky...
Autor NG, 03.12.2008
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí