Polibky
Anotace: Pro citlivé dívky
Až budeš před usnutím,
tak se mě nesmíš bát.
S posledním procitnutím
začnu tě líbat.
Polibek na zápěstí
dám ti pro úctu k tobě
a abys měla štěstí
v té dnešní těžké době.
Polibek na ramena,
pro jemnost tvojí kůže.
Na ústa odemčená,
jež mají barvu růže.
Polibek na tvá víčka,
abys mi neplakala,
Polibek na tvá líčka,
aby ses pořád smála.
Polibek nad obočí
bude ten nejsladší,
protože smích v tvých očí
vidívám nejradši.
Poslední políbení
dám na tvé hebké vlásky,
to bude bez určení.
Prostě jen tak, z lásky.
Přečteno 3189x
Tipy 1
Poslední tipující: Pelican
Komentáře (7)
Komentujících (7)