Neusínej
Polož se vedle mě a hlídej
seber svou odvahu - dívej
se jak pomalu usínám
jak tebe v mysli mám
Hlídej a neusínej
střež mě a vnímej
jak tě zahřívám
jak se umívám
Položím si hlavu blíž
a ruce dám trochu níž
abych slyšela jak dýcháš
abych slyšela jak vzdycháš
Pak přitisknu se k tobě víc
tak silně že neucítíš nic
jen to jak je krásné žít
a vedle sebe Lvici mít..
Přečteno 429x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, AndyKo, Lonely.girl, Axis, Bíša, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)