Chybíš mi
Chybíš mi!
Mám tě rád,
chtěl bych,
ale nemůžu se smát..
Tvůj úsměv stále strádám,
a se svou myslí se neustále hádám,
jsem nucen myslet jen na tebe,
ležet na lavici a hledět do nebe!
Chci tě líbat a být s tebou,
je to mučivá touha...
Nohy, záda i ruce mě zebou.
Cítím tvé rty na rtech svých,
z těch kásných nocí předešlých.
Přečteno 438x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Lonely.girl, emi-lee, STIMPRE
Komentáře (1)
Komentujících (1)