Anotace: Nikdy jsem nezažila tak veselé milování jako s Tebou… vtipné předehry… hrátky, při kterých se nestárne… ;-)
...ikdyž takové vtipné laškování ještě před předehrou...to bych bral
08.02.2010 21:20:00 | Jiří I.Zahradník
tak ti nevím...má žena když při milování začne vtipkovat nebo se smát...tak většinou zvadnu :-)))
08.02.2010 21:16:00 | Jiří I.Zahradník
Milování bývá většinou spojováno s jinými slovy než veselé (vášnivé, něžné...). Ale konečně, proč ne.. "Hrátky, při kterých se nestárne" - bodejť by se stárlo, vždyť smích prodlužuje život :o)
05.12.2008 10:48:00 | Šerpík 1
Báseň se mi líbí, a přidávám se k temu, že milostné hrátky a krásné milování je sice o něžnostech, citech a jisté vážnosti, ale dá se u teho příjemně pobavit, užít si, smát se a přesto je to pořád tak nádherné... na něco jsem si vzpomněla, ale to tady nebudu rozvádět, malý příběh a omilování a vtipkování...
04.12.2008 08:50:00 | NikitaNikaT.