Bílá Paní
Anotace: Jak Okouzlený svou Ledovou královnu hledal.
Až zafouká vítr, až zavíří sníh
Vydám se mlhou po stopách tvých
Za horou šedou
Za tváří bledou
Najdu tě v stínu, v závějích
Na bílé postýlce poznám tvůj vlas
Kousek tvé vůně, co zmaří jen čas
Krůpěj tvé krve
Tak jako prve
Zmrzlá je démantem na závojích
Za řekou z kříšťálu najdu tě, lásko
Poletím přes hory ledové k tobě
A snad jenom naleznu smrt ve tvém hrobě
Než vydáš mě v lánech zasněžených
Za řekou z kříšťálu najdu svůj strach
Ostny mé odvahy změní se v prach
Slyšíš, ty mroucí
Srdce mé tlouci?
Dřív nežli cítím tvůj ledový smích
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, Holis, Psavec, STIMPRE, Thanatos Mortis
Komentáře (1)
Komentujících (1)