Anotace: Třetí, a závěrečná část Anděla se zlatými křídly... Příběh tak, jak se stal... ale co... život jde dál :)
Moc pěkné :)... Andělé, co ochranými křídly nás přikryjí... Andělé, co někdy před námi se skryjí... Přichází i odchází...
04.12.2008 22:14:00 | Denael
Anděl anděla tak na rukou nese,
v záchranném kruhu objímají se ...
04.12.2008 10:11:00 | nrocinu Jednorožec