zavři oči
Za zavřenými víčky
krásně se máš.
Zapálíme svíčky,
realitu smaž...
Za zavřenými víčky
koukáš na nás.
Ukradneme klíčky,
uzamknem čas...
Za zavřenými víčky
ztácí se hlas.
Zmizí černý flíčky,
cítíš tu slast...
Za zavřenými víčky
tam, tam, jenom tam.
Slyším sladký hříčky,
na mou duši přísahám...
ZA ZAVŘENÝMI VÍČKY,
S ČERVENÝMI LÍČKY,
LÁSKU MOU TU MÁŠ,
TAK IGNORUJ TU ZÁŠŤ...
Přečteno 389x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, kikis, J's .., Lonely.girl, STIMPRE
Komentáře (1)
Komentujících (1)