chci ................toužím
Anotace: momentální touha..
Chci zase cítit Tvoji dlaň,
nejsem už jen plachá laň.
Jsem žena, která miluje tuze,
chci se i nadále poddat své můze.
Nebojím se zklamání,
vím, že Tvé ruce mě ochrání.
Jsem ďábel převlečený za anděla,
hodná, živá, nespoutaná,
jsem svá i Tvá.
Toužím zase po Tvém náručí,
cítím, že láskou se mi srdce asi rozkočí.
Chci Tě líbat na krku
a ruku mít ve Tvém rozkroku:-)
Chci tě pomaly svlékat,
Tvé tělo něžně laskat
a slyšet Tě u toho smyslně vzdychat.
Chci se s Tebou lásko milovat,
tak už to pojď udělat,
tak už poddej se své touze,
avšak nelíbej mě pouze,
miluj se se mnou,
miluj mě dlouze...
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, STIMPRE
Komentáře (0)