Schody do srdce
Anotace: schody do srdce máš, trochu nahnutý se zdá
tvé srdce chci znát,
chci v něm být král,
o tvojí lásku se rvát
schody do srdce máš,
trochu nahnutý se zdá,
kráčím je sám,
nemám důvod se bát,
držíš mě pevně láskou za ruku
a projevuješ ochotu
láskou zmocněný jdu nimi sám,
říkáš mě kudy se dát,
tvoje láska žene mě stále dál
tvé srdce už nablízku mám,
břemena odhozená v dál,
už jen jeden schod zbývá nám,
Ty už se usmíváš
jsme tu už jen my dva,
schody za sebou mám
a já tvoje srdce už konečně mám
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Prokešová, Lonely.girl
Komentáře (0)