Anotace: ... "láska" co se láskou neměla stát... Po přečtení:), bude nad slunce jasnější; proč. :-) (Možná že zas tak jasné jak slunce ne, ale což :-)) )
Já jsem si dneska od tebe něco přečetla, Jasmi:)prostě jsi mi chyběla, pamatuju si na ten okamžik, když jsem se poprvé začetla do tvých básní, pamatuji si na ten úžas a na to všechno zvláštní, co zůstalo v mé duši, když jsem dočetla...
"Budu Tě líbat, krást a zamykat,
znovu vpíjet v moje tělo...!"........tohle je prostě dokonalé, láska v té nejčistší podobě, kéž bych měla tak jasno...hezkou dobrou noc, pa Sunny
28.10.2006 21:27:00 | Sunny
Dlouho jsem tu nic nečetla... až dnes, několik tvých básní... a vím, že je pro co žít. Tak prosím nikdy neuhasni...
Až děsí mě tvá genialita, bohyně vší poezie =)
20.09.2005 19:45:00 | Renatka
Jasmínko, i Tvá báseň je krásná, krásnáááá, přesto...vzývat se píše s ý:) Nic si z toho nedělej, taky jsem ujela:))
18.09.2005 19:35:00 | Zdeňka