Trubadúrův tón
Anotace: Mluví-li o ničem člověk co tomu rozumí. Neznamená to, že poslouchající bude rozumět taky.
Ať trubadúr vyhrává
A tón krajinou se nese.
To milující lidi dnes zas svolává
A já vám skončím v lese.
Les má krásnou vůni.
S mou milou na palouku uleháme.
Kvůli ní teď trochu stůňi
a láskou tuto nemoc nazýváme.
To les se pro nás změnil v eden.
Navzájem svou nemoc léčíme.
Byl sem, naším chtíčem sveden,
A krásným milováním v lese končíme.
/poté trubadúr skončil/
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Holis, hezule, lavec, Douša, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)