Sladké pokušení..
Kontrolu ztrácím,tiše brázdím,
nad peřinou z hvězd vykvetlých.
Svoje srdce, oči v šanc vsázím,
do dlaní hebkých, láskyplných, Tvých.
Hlavu ztrácím, nepřemýšlím,
když Tvé oči mne po duši hladí.
Nic neříkáš, já i přesto vím,
cítím,že mne potají svádí.
Mé rty se rozplývají s Tvými
ve vzduchu je cítit vzrušení.
Jsi má blízká mezi vzdálenými.
Jsi moje sládké pokušení..
..Bez kterého nemohu být..
Přečteno 414x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, BARBYE, Myrja, Mbonita, labuť, Belmon, jedam, Bíša, Mannon
Komentáře (2)
Komentujících (2)