Retro?!**
Jsem zamilovaná
do minisukní
a ty seš můj
plastovej Ken.
Bydlíme spolu
v domě bez oken,
a pořád si lžeme
do vlastních kapes.
Ze snů si půjčíme
sluneční svit,
a potom zhasneme
i poslední lampu.
*
*
*
*
Jsem manželé.
Neoddaní.
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: boruvka175, NikitaNikaT., kryndy, Tacca, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)